Oprit & terras aanleggen Leuven

Terras aanleggen Leuven • Oprit aanleggen Leuven

Oprit en/of terras aanleggen Leuven

Wilt u een oprit en/of terras aanleggen? In regio Leuven moet u daarvoor bij HRL Construct.

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer voor de aanleg van uw oprit of terras die de lat graag hoog legt en u een complete dienstverlening aanbiedt? HRL Construct verzorgt al uw opritten en terrassen en werkt voor zowel particulieren als ondernemingen. Wenst u daarnaast ook een tuinpad laten aanleggen? Dat kan uiteraard ook.

 

Terras & oprit aanleggen Leuven

 

Heeft u zelf al een ontwerp of heeft u reeds een idee? Vraag uw vrijblijvende offerte aan en we overleggen samen met u om u nadien een concreet voorstel aan te bieden. Zo kunnen we de stijl en materialen afstemmen met uw woning. Hierbij houden we ook met gebruiks- en onderhoudsgemak. Terras aanleggen of oprit aanleggen? De uitvoering bij HRL Construct is altijd tegen de hoogste kwaliteit afgeleverd en dit aan een correcte prijs.

 

Oprit & terras aanleggen Leuven

 

Alle soorten materialen zijn mogelijk: tegels, klinkers, kasseien, dolomiet, grasdallen, … Wij zorgen ervoor dat uw oprit en/of terras loodrecht ligt!

Betonvloeren Leuven

Al eens gedacht aan betonvloeren als buitenvloer? HRL Construct heeft jarenlange ervaring met het storten en polieren van alle soorten betonvloeren regio Leuven. Betonvloeren zijn zowel binnen als buiten mogelijk en bestaan in verschillende stijlen.

Betonvloeren Leuven: wij leveren zowel gekleurde als gladde betonvloeren. Betonvloeren kunnen zowel binnenshuis als buiten geplaatst worden op verschillende plaatsen zoals in woonruimtes, terrassen, garages, opritten, kelders of winkelruimtes.

 

Betonvloeren Leuven

  • Modern
  • Goedkoper bij grotere oppervlakken
  • Groot aanbod in kleuren

 

Betonvloeren Leuven: wilt u binnenkort indruk maken met een mooie betonvloer in uw woning te Leuven? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende offerte!