GEVELRENOVATIE

LAAT UW GEVEL RENOVEREN

HRL Construct is gespecialiseerd in gevelrenovatie met spuitkurk, steenstrips, hout, beton en/of PVC vezelplaten voor particulieren en industriële gebouwen.

Heeft u een oude gevel of bent u niet meer tevreden met de uitstraling van uw woning of gebouw? Dan is gevelrenovatie mogelijk de perfecte oplossing voor u. Gevelrenovaties worden steeds populairder en zijn beschikbaar in veel afwerkingsmogelijkheden. Ze zijn ook ideaal om een beschadigde muur te verbergen en er is ook de mogelijkheid om uw woning van extra isolatie te voorzien. Laat uw gevel renoveren door onze ervaren vakmannen en krijg een geheel nieuwe uitstraling van uw woning of bedrijf.

 

Steenstrips & hout

 

Gevelrenovatie met steenstrips of in hout? De mogelijkheden en keuze in verschillende materialen is enorm zowel bij houten gevelrenovatie als gevelrenovatie met steenstrips. Weet je niet wat kiezen of heb je meer advies of inspiratie nodig? Of wil je meer weten over de kenmerken van de verschillende materialen?

 

Spuitkurk

 

Het bekleden van de gevel met spuitkurk biedt tal van voordelen. Gespoten kurk heeft namelijk een hoge warmteopslagcapaciteit, is bestand tegen vocht en is beschikbaar in vele kleuren en korrelgroottes.

 

Beton

 

Tegenwoordig houden veel mensen er van om hun woning van een echt strakke look te voorzien. Dit kan gerealiseerd worden met behulp van verschillende materialen. Het bekendste materiaal op dit vlak is evenwel ongetwijfeld beton. Het is niet alleen modern, maar ook zeer sterk en degelijk materiaal.

 

Vezelcement

 

Het afwerken van een gevel met materialen van vezelcement maakt het mogelijk om een unieke gevel te creëren. Het kan gecombineerd worden met andere materialen en door een partiële bekleding in vezelcement slaagt u er vast in om de gevel een decoratieve meerwaarde te geven.

 

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak en we komen ter plaatse om ook u meer te vertellen over onze manier van werken.

DSCN