VLOEREN

  GRATIS OFFERTESERVICE

  Waarvoor wilt u een offerte?*

  Welk type vloer wilt u?*

  Met of zonder vloerisolatie?*

  Met of zonder vloerverwarming?*

  Is de ondergrond klaar?*

  Nieuwbouw of renovatie?*

  Moet er een bestaande vloer afgebroken worden?*

  Moeten er chapewerken uitgevoerd worden?*

  Wat is de oppervlakte (m2) ongeveer?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze vloerders voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  TERRASSEN EN OPRITTEN

  Een mooi afgewerkt terras in uw tuin en een prachtige oprit voor uw deur? HRL Construct uit Molenstede kan beide wensen voor u vervullen.

  Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer voor de aanleg van uw oprit of terras die de lat graag hoog legt en u een complete dienstverlening aanbiedt?

   

  HRL Construct verzorgt al uw opritten en terrassen en werkt voor zowel particulieren als ondernemingen. Wenst u daarnaast ook een tuinpad laten aanleggen? Dat kan uiteraard ook.

   

  Heeft u zelf al een ontwerp of heeft u reeds een idee? Vraag uw offerte aan en we overleggen samen met u om u nadien een concreet voorstel aan te bieden. Zo kunnen we de stijl en materialen afstemmen met uw woning. Hierbij houden we ook met gebruiks- en onderhoudsgemak. We bieden u onze offerte en advies vrijblijvend aan met een duidelijk detail van de uitvoering. Alle onze werken worden tegen de hoogste kwaliteit afgeleverd en dit aan een correcte prijs.

   

  Onder ons motto “onze prioriteit is dat onze klanten steeds tevreden zijn” staan we voor een klantgerichte aanpak waarbij communicatie een belangrijke rol vormt.

  opritten en terrassen

  TEGEL EN VLOERWERKEN

  Op zoek naar een aannemer die al uw vloer- en tegelwerken kan uitvoeren? HRL Construct is gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten vloer- en wandtegels.

  Wij zijn specialist in het plaatsen van alle soorten vloer- en tegelwerken aan dit aan scherpe prijzen. Wij werken zowel voor renovatieprojecten als nieuwbouw. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u bij ons rekenen op precisiewerk en vakmanschap bij het plaatsen van uw vloeren.

   

  Een passende tegel kiezen is niet altijd gemakkelijk en er zijn eindeloze mogelijkheden… Maar met welke tegel bereik je het resultaat dat je voor ogen hebt U kan op ons rekenen voor professioneel advies bij de keuze van de juiste vloertegels en materialen. Bij oplevering zullen we je ook adviseren over onderhoud.

   

  Met onze jarenlange technische ervaring kunnen wij u als vakman steeds perfect bijstaan. Heeft u interesse of een vraag? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.

  vloer- en tegelwerken

  BETONVLOEREN

  Betonvloeren zijn geschikt voor zowel buitenvloeren als binnenvloeren.

  Steeds meer mensen kiezen voor beton als vloerafwerking in hun huis. Een betonnen vloer biedt zowel voor privé als industrieel gebruik heel wat voordelen. Betonvloeren zijn relatief goedkoop, snel geplaatst, naadloos en verkrijgbaar in heel wat kleuren en texturen.

  Behalve standaard betonvloeren kan u ook kiezen voor varianten hierop zoals steentapijt of gietvloeren.

  GRATIS OFFERTE

  U krijgt van ons steeds een gratis offerte.

  Vul even het contactformulier op deze website in & wij doen ons best om u zo spoedig mogelijk te antwoorden.