VENTILATIE

  OFFERTE VENTILATIE

  Waarvoor wilt u een offerte?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Type ventilatiesysteem?*

  Aantal ruimtes / kamers?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze ventilatie installateurs voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  VENTILATIESYSTEMEN

  Het type ventilatie systeem is afhankelijk van de klant zijn of haar wensen en noden. Om een overzicht te hebben over de verschillende ventilatiesystemen kan u hier een aantal voorbeelden bekijken.

  Ventilatiesysteem A

  ventilatiesysteem A

  Bij dit systeem zal zowel de toevoer als de afvoer op een natuurlijke wijze gebeuren. Dit zal doormiddel van een regelbaar ventilatie roosters boven de ramen , deuren , muren , daken, … aangevoerd worden en is er dus geen spraken van een mechanisch ventilatietoestel.

  Ventilatiesysteem B

  ventilatiesysteem B

  Bij dit systeem zal de afvoer op dezelfde wijze gebeuren als bij systeem A , door regelbare ventilatieroosters boven de deuren , ramen , muren of daken. enkel de toevoer zal mechanisch worden aangedreven doormiddel van een ventilator. Dit systeem zal amper worden toegepast bij woningen , bijvoorbeeld eerder bij aparte bergplaatsen of garage’s.

  Ventilatiesysteem C

  ventilatiesysteem C

  Bij dit systeem zal de toevoer op een natuurlijke wijze gebeuren doormiddel van ventilatieroosters boven de ramen , deuren , muren , daken ,.. . enkel de afvoer zal mechanisch worden afgevoerd doormiddel van een ventilatie toestel. Hierbij zullen in de nodige ruimtes ventielen geplaatst worden die de extractie lucht zullen afvoeren naar het toestel en zo naar buiten .

  Onder de C systemen is er ook een mogelijkheid tot een vraaggestuurd toestel , dit wilt concreet zeggen dat het toestel op de nodige momenten de lucht gaat monitoren doormiddel van ingebouwde sensoren die vocht , temperatuur , beweging , CO2 ,.. zullen meten en zo de werking van het toestel zal bepalen . Dit systeem noemt men de C+ .

  Ventilatiesysteem D

  ventilatiesysteem D

  Bij dit systeem zal zowel de toevoer als de afvoer mechanisch gebeuren doormiddel van een ‘balans’ ventilatiesysteem. Dat wilt dus ook zeggen dat er een dubbel kanaalnet nodig is voor de toe en afvoer van de lucht . deze zullen doormiddel van toevoer ventielen in de droge ruimtes verse lucht toedien

  GRATIS OFFERTE

  U krijgt van ons steeds een gratis offerte.

  Vul even het contactformulier op deze website in & wij doen ons best om u zo spoedig mogelijk te antwoorden.