Renovatiewerken Diest

Renovatiewerken Diest
gyprocwerken • pleisterwerken • verbouwingswerken

Renovatiewerken Diest

 

U kan bij aannemer HRL Construct terecht voor renovatiewerken en verbouwingswerken in regio Diest:

 

gyprocwerken, pleisterwerken, zolderrenovatie, badkamerrenovatie, vloeren leggen zoals tegelvloeren, laminaatvloeren en betonvloeren en ook het aanleggen van opritten & terrassen.

Gyprocwerken Diest

Aannemer HRL Construct is gespecialiseerd in alle soorten gyprocwerken een zorgt altijd voor een perfect eindresultaat.

Gyprocwerken Diest: Als u renovatiewerken in het vooruitzicht heeft, is de kans zeer groot dat u te maken zult krijgen met gyprocwerken. Gyprocwerken zijn de ideale oplossing om ruimtes in uw woning om te vormen. Zo kunt u met scheidingswanden een grote kamer op delen en meerdere kleine kamers maken, een muur afwerken met gyprocplaten, een plafond wegwerken met gyprocplafonds of een toilet van de badkamer afschermen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden.

 

Heeft u zelf een ruimte die u anders wenst op te delen? Contacteer ons, we maken een afspraak bij u in Diest en ontvang vrijblijvend een offerte op maat voor uw gyprocwerken en/of overige renovatiewerken.

Pleisterwerken Diest

Kan uw muur of plafond een opknapbeurt gebruiken? Contacteer dan uw specialist in pleisterwerken in Diest: aannemer HRL Construct.

Pleisterwerken Diest: pleisterwerken heeft zo zijn voordelen, zo heeft u snel en goedkoop gladde en strakke muren. Ook indien u beschadigingen heeft op een bestaande muur worden deze gemakkelijk opgevuld met pleisterwerken.

 

Wij zijn reeds jaren specialist in de verschillende soorten pleisterwerken in Diest. Zo kan u bij ons terecht voor spuitpleister, behangklaar pleisteren, sierpleister, cementeren alsook schuurwerk en raapwerk. Als ervaren stukadoor beschikken we over alle nodige ervaring en kennis om u juist te adviseren.

Zolderrenovatie & badkamerrenovatie

 

Is uw badkamer dringend aan vernieuwing toe of heeft u een oude zolder die u graag wil ombouwen tot een extra slaapkamer of ruime bureau?

 

Met onze jaren ervaring in de bouwsector hebben wij de nodige vakkennis opgebouwd in zolderrenovaties en badkamerrenovaties. Wij kunnen u dus perfect u bijstaan. U kan bij zelfwerkend zaakvoerder Ricardo Herbots in regio Diest steeds rekenen op de beste service en een kwaliteitsvolle afwerking.